Studio 16

Studio 16

Zahvaljući gracioznoj kombinaciji nežnih tirkiznih i umirujućih tonova lavande, ovaj funkcionalni studio oduševiće goste koji svoje letovanje, zimovanje, ili kratak, okrepljujuć vikend na Zlatiboru žele da provedu uživajući u smeštaju koji u isto vreme nudi pun komfor i udobnost nalik onoj kod sopstvene kuće. Usled spoja vibrantnih tonova i kontrastnih tekstura i vešte organizacije prostora, ovaj smeštaj posebno će pogodovati gostu koji u Zlatiboru želi da uživa punim plućima.

U dnevnom boravku smešteni su prostrani plakari za praktično odlaganje stvari, prostor za opuštanje u kome se, pored velike ugaone garniture od pliša nalaze LCD televizor sa pristupom ka gotovo pedeset kablovskih kanala, radijom i dvd plejerom. Ugaona garnitura se veoma brzo i lako rasklapa pretvarajući se tako u konforan bračni ležaj, a obezbeđeni naddušeci garantuju ovom ležaju izuzetnu udobnost.

Pored toga, u dnevnom boravku nalazi se i trpezarijski prostor sa elegantnim visokim stolom za račuvanje i visokim stolicama. Posebna pažnja posvećena je dizajnu plafona i plafonske rasvete, što ovaj šarmantni studio čini dodatno primamljivim za goste koji od smeštaja očekuju više. Na dnevni boravak nadovezuje se brižljivo projektovana kuhinja sa svim potrebnim elementima, a pored kvalitetnih materija i završne obrade, krovni prozor i blaga kosina čine ovaj prostor posebno prijatnim. Ugradni frižider, ugradna rerna i ugradna ploča sa aspiratorom, sav potreban kuhinjski pribor, kao i ugradna mašina za pranje posuđa odgovaraće posebno onim gostima koji na odmoru ne prave kompromise sa udobnošću i konforom.

Prijatan ugođaj boravka u ovom studiju upotpunjuje i pažljivo projektovano kupatilo sa toaletom. Pored umivaonika sa velikim ogledalom i odgovarajućom rasvetom, u kupatilu se nalaze i higijenski dispanzer za tečni sapun, fen za sušenje kose, i praktičan radijator za brzo sušenje peškira. Nakon dana provedenog u otkrivanju Zlatibora, poseban užitak i okrepljenje pruža moderna hidromasažna tuš-kabina sa različitim sistemima mlazeva.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.

Ostali apartmani

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email