Apartman 9

Apartman 9

Zahvaljujući kontrastu pastelnih tonova i modernističkog pristupa dizajnu enterijera, ali i sveukupnom utisku sklada i harmonije koji ipak preovlađuje, ovaj apartman najviše će pogodovati gostima koji su po prirodi dinamični i uvek u toku sa savremenim tendencijama. Inovativna svetlosna rešenja u svim prostorijama apartmana pružaju ovom apartmanu posebnu prilagodljivost atmosferi i željama gostiju.

Zahvaljujući naglašenoj teksturi centralnog zida i izboru nešto nežnijih, floralnih detalja, prostrani dnevni boravak odiše toplom i gostoljubivom atmosferom. Centralna tačka dnevnog boravka je rasklopiva garnitura koja tokom dana služi kao klasičan kauč, a uz jednostavno rasklapanje i dodavanje obezbeđenih naddušeka koji se postavljaju preko postojećih, kada je rasklopljena garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta. U dnevnoj sobi nalazi se i LCD televizor sa preko 40 kablovskih kanala, radio i dvd plejer. U okviru dnevnog boravka nalazi se i trpezarija savremenog, minimalističkog dizajna.

Spavaća soba u okrepljujućoj boji zelene jabuke raspolaže prostranim ugradnim plakarom sa ogledalima, a u njoj se nalazi i izuzetno udoban bračni krevet dimenzija 160 x 200 sa intrigantnom podnom rasvetom. U spavaćoj sobi takođe je smešten još jedan LCD televizor sa kablovskim kanalima.

Prilikom projektovanja i dizajna apartmana, vodilo se računa da se gost u svakom trenutku oseća udobno i prijatno, pa je u kupatilu smeštena konforna hidro-masažna tuš kabina, radijator na kome možete sušiti i grejati peškire. Uz uobičajene sanitarije modernog dizajna, gostima su na raspolaganju i ugradni fen za kosu, higijenski dispanzer za tečni sapun, i mašina za pranje veša.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.

Ostali apartmani

 

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email