Apartman 17

Apartman 17

Prostran apartman u toplim, prirodnim tonovima posebno će se dopasti gostima sofisticiranih esetetskih načela, koji svoj odmor na Zlatiboru žele da provedu u smeštaju koji pored osećaja luksuza nudi i prijatnu atmosferu poput one u sopstvenom domu. Krovne kosine upotpunjene pažljivo osmišljenom rasvetom i kombinacijom sjajnih i naglašenih tekstura čine ovaj apartman ambijentom posebno prijatnim za udoban boravak i ispunjen odmor na Zlatiboru.

Dnevni boravak otvorenog tipa sastoji se od prostora za opuštanje i prostora za obedovanje. Udobna i prostrana ugaona garnitura smeštena je ispred LCD televizora na kome možete pratiti gotovo pedeset kablovskih kanala. Pored LCD televizora, gostima su na raspolaganju i radio i DVD plejer. Trpezarijski odeljak sa okruglim stolom odiše formalnom elegancijom, a u kombinaciji sa praktičnom narandžastom komodom i policama sa oranž detaljima postignuta je izuzetno prijatna atmosfera.

Spavaća soba modernog dizajna, u plavim i belim tonovima pruža nežan kontrast u odnosu na ostatak apartmana. Pored plakara za odlaganje stvari nalazi se i praktičan toaletni stočić sa ogledalom. Izuzetno udoban bračni krevet dimenzija 160 x 200 cm garantuje dobro propspavane noći na planini. U spavaćoj sobi se takođe nalazi i još jedan LCD televizor sa kablovskim priključkom, pa i u njoj gosti mogu da uživaju u skoro pedeset domaćih i stranih tv kanala.

Sa luksuznom kombinacijom svetlog i tamnog drveta i kvalitetnim finišom, kuhinja u ovom apartmanu predstavlja više od pukog prostora za pripremanje hrane – ona je esteski privlačan prostor koji dodatno doprinosi luksuznom utisku koji se u ovom apartmanu nameće. Pored svog potrebnog sitnog kuhinjskog inventara, kuhinja raspolaže i ugradnim frižiderom, ugradnom rernom i pločom sa aspiratorom, kao i ugradnom mašinom za pranje posuđa. Za goste koji svoje zimovanje ili letovanje na Zlatiboru žele da provedu okruženi punim hedonističkim ugođajem, kuhinja raspolaže i aparatom za kafu.

Jednako brižljivo dizajnirano je i kupatilo sa toaletom. Pored umivaonika sa ogledalom i snažnom rasvetom, u kupatilu se nalaze i druge potrebne sitnice, kao što su higijenski dispanzer za tečni sapun, radijator za sušenje peškira, ugradni fen za sušenje kose, ali i veš-mašina čije prisustvo gostu omogućava da rasterećeno planira i duži boravak na Zlatiboru. U kupatilu se nalazi i savremena hidromasažna tuš-kabina sa radijom i nekoliko opuštajućih programa za masažu.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.

Ostali apartmani

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email