Apartman 11

Apartman 11

Topla i sofisticirana kombinacija svetlo zelenih i bež tonova čini ovaj apartman idealnim za goste koji svoj odmor na Zlatiboru žele da iskoriste za potpuno opuštanje i bekstvo iz grada. Harmonija zemljanih tonova i upotreba materijala raskošne teksture najviše će prijati gostima sofisticiranog stila i porodicama koje žele relaksaciju. Predsoblje, u kome se nalazi prostran ugradni ormar sa velikim ogledalom i čiviluk za odlaganje kaputa, vodi u savremenu kuhinju i dalje, u dnevni boravak sa trpezarijom i ka ostalim prostorijama.

Luksuzno opremljena kuhinja sa finišom u kombinaciji raskošnog tamnog i bež drveta brižljivo je opremana tako da su gostu na raspolaganju sve pogodnosti savremenog odmora. Od sitnog kuhinjskog inventara modernog dizajna, preko ugradne rerne i ugradne ploče sa aspiratorom, do ugradnog frižidera, ugradne mašine za pranje posuđa i podesive rasvete nad radnom pločom.

Dnevni boravak, zahvaljujući raskošu materijala i raznolikosti tekstura, predstavlja topao i prijatan enterijer, u kome se od prvog trenutka osećate kao kod svoje kuće. Prostrana plišana ugaona garnitura sa tabureom postavljena je ispred LCD televizora sa izborom od oko 50 kablovskih kanala, a pored toga gostima su na raspolaganju i radio i dvd plejer. Jednostavno i lako, garnitura se rasklapa i zahvaljujući obezbeđenim naddušecima koji se postavljaju preko postojećih, garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta i udobno prospavane noći. Iz dnevnog boravka izlazi se na balkon, a tu je i trpezarija sa masivnim, minimalističkim stolom i stolicama od punog drveta trendi dizajna. Podesiva ugradna dekorativna rasveta grupisana u zasebne setove radi potpune kontrole svetla i luksuzni luster u vidu kugle od kristala čine ovaj apartman posebno prijatnim u večernjim satima.

Spavaća soba toplih pastelnih tonova takođe ima izlaz na balkon, a u njoj je smešten još jedan LCD televizor sa kablovskim kanalima, za one tehnofilne goste koji ni na zimovanju ne mogu bez informacija. U spavaćoj sobi nalaze se prostran bračni krevet dimenzija 160 x 200, toaletni stočić i još jedan ugradni ormar sa ogledalima. Posebna pažnja posvećena je opremanju kupatila, koje, pored toaleta i umivaonika, raspolaže i hidromasažnom tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun, i mašinom za pranje veša.

Bežični pristup internetu, odnosno wi-fi, je za goste apartmana besplatan.

Ostali apartmani

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email