Dobri razlozi za odmor na Zlatiboru

Postavio jun 3, 2013 in O Zlatiboru | 0 komentara

Dobri razlozi za odmor na Zlatiboru

Zlatibor, jedna od najlepših planina za odmor, destinacija je turista željnih dobre hrane, netaknute prirode, kao i onih koji na odmoru očekuju i dobar noćni provod.
Poslednjih 10 godina Zlatibor se nametnuo kao jedna od najtraženijih turističkih destinacija, a veliki broj hotela, apartmana, ski staza, jezera, pećina, čine Zlatibor mestom za idealan odmor.

Zlatibor ima gotovo netaknutu prirodu, povoljnu nadmorsku visinu i umerenu kontinentalnu klimu. Smeštaj kakav poželite, u kombinaciji sa duhom nekih prošlih vremena, a prateći sve potrebe savremenog doba, čine da Zlatibor nudi raznovrstan odmor svakom pojedincu, krojen baš po njegovim potrebama.

Na Zlatibor možete doći i uživati uvek, jer i zima i leto na Zlatiboru mogu biti nezaboravni. Bilo da ste neko ko traži avanturu ili više opuštajući odmor Zlatibor je mesto za vas. Klima na Zlatiboru je takva da zimi nudi oko stotinu dana sa snegom i u proseku više od 2000 sunčanih sati tokom godine. Ali, bilo da odlučite da na Zlatibor dođete u leto ili zimu, uvek ćete ostati bez daha.

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
14Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email