Studio 10

Studio 10

Šarmantan i ušuškan studio u plavim tonovima namenjen je gostima modernog stila i istančanih estetskih nazora, koji svoj odmor na Zlatiboru žele da provedu okruženi svim pogodnostima savremenog načina života. Dnevna soba takozvanog otvorenog plana nadozevuje se na trpezariju i kuhinju opremljenu prema potrebama kako gostiju koji preferiraju brzo spremljenu klopu, tako i gostiju koji su spremni da se potrude radi gurmanluka u sopstvenom izvođenju.

Dnevni boravak raspolaže rasklopivom garniturom koja tokom dana služi kao klasičan kauč. Jednostavno i lako, garnitura se rasklapa i zahvaljujući obezbeđenim naddušecima koji se postavljaju preko postojećih, garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta i udobno prospavane noći. U dnevnoj sobi nalaze se i LCD televizor sa pedesetak kablovskih kanala, radio, i dvd plejer. Veliki ugradni plakar pruža idealan prostor za uredno odlaganje stvari, dok se u predsoblju nalaze i cipelarnik i visoko ogledalo. Posebna pažnja posvećena je rasveti tako da se zahvaljujući kontroli jačine svetla i zasebno grupisanim setovima ugradnih svetiljki čitav ambijent ovog studija lako prilagođava potrebama i raspoloženju gosta.

U dnevnom boravku smestio se i moderni pult za obedovanje sa visokim, barskim stolicama. Zahvaljujući brižljivo izvedenom dizajnu i opremanju kuhinje, estetski intregritet prostora je u potpunosti ispoštovan, a da pritome funkcionalnost u relativno ograničenom prostoru nije dovedena u pitanje. Kuhinja raspolaže kompletnim sitnim kuhinjskim inventarom modernog dizajna, sudoperom, ali i ugradnom mašinom za pranje sudova, ugradnom rernom, ugradnom pločom sa aspiratorom, i ugradnim frižiderom.

O konforu visokozahtevnih gostiju koji su odlučili da svoj odmor provedu na Zlatiboru, posebno se vodilo računa prilikom projektovanja i opremanja kupatila. Gostima je na raspolaganju konforna hidromasažna tuš kabina, higijenski dispanzer za tečni sapun, i ugradni fen za kosu. Toalet, lavabo i ogledalo se, naravno, podrazumevaju, ali svakako treba spomenuti i kvalitetnu, snažnu rasvetu nad ogledalom i radijator, odnosno grejač za peškire.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.

Ostali apartmani

Podeli / Share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email